L’Alcora avança en la tramitació dels dos projectes del Pla Edificant al municipi

637

Les actuacions que es duran a terme són l’ampliació i millora de l’IES Ximén d’Urrea i la construcció d’un gimnàs al CEIP Grangel Mascarós

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora continua avançant en la tramitació del Pla Edificant. Tal com han informat l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Educació, Vanessa Periz, en breu es publicarà la licitació de la redacció i direcció d’obra dels projectes inclosos en aquest programa de millora d’infraestructures educatives impulsat i finançat per la Generalitat Valenciana.

Cal recordar que les actuacions que es duran a terme a l’Alcora són l’ampliació i millora de l’IES Ximén d’Urrea, que ascendeix a 4,4 milions d’euros, i la construcció d’un gimnàs al CEIP Grangel Mascarós, amb una inversió de 657.000 euros, aproximadament.

“Tots dos són projectes molt necessaris i demandats per la comunitat educativa, per la qual cosa, malgrat les circumstàncies, des de l’Ajuntament estem avançant tot el possible en el procés perquè puguen materialitzar-se tan prompte com siga possible”, han destacat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací