Almenara realitza millores en la app municipal implementada per Android

663

S’ha canviat tota la interfície d’usuari perquè resulte més atractiva a la vista, a més les notícies es veuen en temps real, entre d’altres

Actualitat Diària

app1L’Ajuntament d’Almenara ha renovat i posat al dia amb una sèrie de millores l’aplicació municipal per Android en la qual s’ofereixen notícies, bàndols, agenda, telèfons d’interés, imatges, guia comercial i empresarial, cursos, plens, el temps, l’apartat per a comunicar incidències, al igual que l’accés directe a les xarxes socials de l’ajuntament i a la seu electrònica entre altres opcions.

Pel que respecta a les millores visuals, s’ha canviat tota la interfície d’usuari perquè resulte més atractiva a la vista, a més les notícies es veuen en temps real, i s’han incorporat tres idiomes per a consultar les dades, les xarxes socials de l’Ajuntament i un bàner per a publicitar les ofertes d’empreses del municipi. També s’ha creat un apartat especial per a la informació sobre el tema del coronavirus. D’altra banda, de manera interna, també s’ha actualitzat tot el codi de l’app perquè funcione més ràpid, a més es s’autorepara en cas d’error.

Per a poder utilitzar l’aplicació d’Almenara, és necessari que el telèfon tinga una versió Android 8 o superior. Per a qui la tinga instal·lada, l’actualització és automàtica i qui no la tinga, podrà descarregar-la del Play Store buscant “Ajuntament d’Almenara” o des de https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apkaytos.almenara&hl=es_419. L’app ha sigut dissenyada i creada des del departament d’informàtica de l’Ajuntament d’Almenara.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací