L’Alcora comença a planificar els pressupostos de 2021 amb una forta participació ciutadana

546

El veïnat de la població podrà votar a través del web de l’ajuntament quins projectes volen materialitzar

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha iniciat la planificació dels pressupostos participatius de 2021. Una iniciativa, a través de la qual, els veïns i veïnes podran triar, entre diferents propostes, quin projecte volen que s’execute el pròxim any.

L’equip de govern ha avançat els cinc projectes entre els quals, pròximament, la ciutadania podrà votar a través del web. Els cinc projectes són: condicionament de la piscina i habilitació d’una àrea per a autocaravanes al paratge de Sant Vicent; creació d’una zona infantil a l’entrada de la localitat (enfront de l’edifici de protecció civil), actuació que també contempla l’ampliació del passeig i el tancat de l’espai; construcció de pistes de pàdel; rehabilitació de la Torre del Repés i renovació de les escales del carrer Azulejera.

Pressupostos participatius Alcora

A més, igual que en l’edició anterior, s’inclourà un apartat en el qual els veïns podran indicar altres propostes. “Es tracta d’un important instrument de participació ciutadana que vam recuperar per als pressupostos d’enguany”, destaca l’equip de govern i matisa que van comptar amb una molt bona acceptació per part dels veïns, tal com es va reflectir en l’elevada participació.

Des del Govern municipal han recordat que el projecte guanyador dels pressupostos participatius de 2020 va ser la creació d’una zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, que va obtindre el 40% dels vots, i, per tant, es materialitzarà enguany. De fet, en l’últim Ple de l’Ajuntament es va aprovar la modificació de crèdit que possibilitarà la seua posada en marxa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací