Benicàssim amplia a la vesprada el servei de recollida de poda i voluminosos

540

Aquesta iniciativa s’uneix a la de desinfecció que es realitza en les àrees de jocs infantils

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria i Àrea de Medi Ambient, reforça la recollida de poda i voluminosos en el terme municipal amb la posada en marxa d’un servei de vesprada. Com explica la regidora de l’àrea, Elena Llobell, “és necessari retirar i eliminar com més prompte millor els voluminosos i residus de jardineria que deixen els ciutadans en via pública, en moltes ocasions incomplint les normes d’usos establides per l’Ajuntament, i evitar amb això l’estada prolongada per a minimitzar els possibles riscos per a la salut en temps de Covid-19”.

De manera ordinària, i durant la temporada alta reforçada (de juny a setembre), el servei de recollida de poda i voluminosos compta amb dos equips, de demà i nit, “i en incloure les vesprades, Benicàssim comptarà amb un servei rotatori diari de 24 hores al dia”, ha afegit Llobell.

El servei de vesprada es prolongarà fins a mitjan mes d’octubre i els treballs es desenvoluparan de dilluns a dissabte en horari vespertí, entre les 15.00 i les 22.00 hores. Recordar que el municipi de Benicàssim disposa d’un servei ordinari gratuït de recollida de voluminosos i residus de jardineria. Per a això, cal trucar al telèfon 964300996 per a concertar una cita i depositar els residus al costat de la façana de l’habitatge. Per a facilitar la retirada, i d’acord amb l’ordenança municipal, els voluminosos i residus de poda no han d’excedir de 1,5 m³ a casa, vila o bungalow, i per al cas de comunitat de propietaris és de 5 m³. Així mateix, els residus de poda i jardineria hauran d’anar embalats en bosses o fardells, sent d’una grandària que resulte manejable per a la seua càrrega. Queda exclòs d’aquest servei els treballs de jardineria realitzats per professionals, els qui han de tractar directament amb un gestor autoritzat.

Afegir que aquest reforç de recollida de poda i voluminosos en horari vespertí s’uneix al de desinfecció que es realitza en les àrees de jocs infantils. En aquest cas, quatre equips s’encarreguen de dilluns a diumenge de netejar les 30 àrees de jocs infantils que hi ha distribuïdes en tot el terme municipal. L’horari de neteja i desinfecció en aquests espais s’ha establit de 5.00 a 11.00 hores i és a partir de les 11.30 hores quan els menors poden accedir als jocs infantils.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací