L’Alcora acull unes jornades sobre els reptes del futur en la gestió de museus amb 150 participants 

703

Entre els temes que s’abordaran en aquest seminari està el dels plans de seguretat i evacuació de museus, els sistemes de gestió de qualitat i el programa de gestió museística valencià ‘GV MUSEIA’

Actualitat Diària

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per mitjà de la Direcció Territorial de Castelló, organitza la quarta edició de les Jornades de Formació de Museus i Col·leccions Museogràfiques Permanents que en aquesta edició tenen com a lema ‘Reptes de futur en la gestió dels museus i col·leccions museogràfiques permanents de la Comunitat Valenciana: museus sostenibles’.

Aquestes jornades tenen una participació d’unes 150 persones i es desenvoluparan durant els pròxims dies 22 i 23 de novembre a l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora.

En la primera de les jornades d’aquest seminari s’abordaran temes com els plans de seguretat i d’evacuació de museus, el programa de gestió museística valencià ‘GV MUSEIA’ o els sistemes de gestió de qualitat per a museus i col·leccions museogràfiques. Així mateix, es donaran a conéixer diverses propostes didàctiques per a museus i col·leccions.

Per al dia 23 està previst que els assistents visiten el Museu de Ceràmica de l’Alcora, la fàbrica ‘La ilustre cerámica’, i la Reial Fàbrica de Ceràmica del Comte d’Aranda.

Aquesta trobada va dirigida tant als equips directius de museus com a les persones encarregades de les col·leccions museogràfiques, els representants municipals, alcaldies i regidories dels municipis amb serveis museístics, a més de personal docent i del món empresarial vinculat a la cultura i a serveis culturals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací