L’Alcora destina 200.000 euros anuals per a millorar l’atenció del centre de dia local

597

En l’actualitat, el consistori està duent a terme un estudi per a determinar si es realitzarà una gestió directa o una gestió indirecta

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora invertirà al voltant de 200.000 € a l’any en la gestió del centre de dia. Aquesta ha sigut la xifra aportada per la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, qui recentment anunciava l’obtenció de l’autorització de la Generalitat Valenciana per poder posar en funcionament aquest “demandat” i “esperat” servei.

Pons ha incidit en què “la posada en marxa del centre de dia suposarà un salt qualitatiu molt important en l’atenció als nostres majors i una notable millora de la seua qualitat de vida i la dels seus familiars i cuidadors”, per això “sempre ha sigut una prioritat per al Govern municipal”.

“Després d’una intensa tasca per al seu condicionament i adequació a la normativa vigent, ara que ja comptem amb la corresponent autorització continuem treballant per tal de poder oferir com més prompte millor el millor servei a la població”, ha ressaltat l’alcalde, Samuel Falomir.

Així, en l’actualitat, el consistori està duent a terme un estudi per a determinar si es realitzarà una gestió directa o una gestió indirecta. En paraules dels responsables municipals: “després de valorar minuciosament totes dues opcions, decidirem aquella que resulte millor a l’efecte d’eficàcia i eficiència”. El que és segur –segons apunten– és que “en qualsevol cas, la gestió estarà controlada al 100% per l’Ajuntament”.

“Volem que el de l’Alcora siga un centre de referència i estem treballant des de diferents àmbits per a aconseguir-ho”, han manifestat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací