Betxí posa fi a un problema de subministrament energètic dels carrers Unió Musical i Ausiàs March

605

Cal recordar que l’equip de govern de Bloc-Compromís ha solucionat diversos problemes d’abastiment elèctric endèmics, heretats d’anteriors legislatures

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí ja ha conclòs els treballs d’electrificació dels carrers Ausiàs March i Unió Musical de Betxí, situats en la zona est de la població, que han consistit en la instal•lació i connexió de la xarxa elèctrica i, per tant, han suposat la solució definitiva a un dels problemes de llum que este municipi de la Plana Baixa arrossegava des de fa més d’una dècada.

L’actuació, que va començar el passat mes de desembre, ha comptat amb un pressupost que ronda els 100.000€, consta d’un traçat elèctric que arriba a més d’una vintena d’habitatges des del centre de transformació situat al creuament dels dos carrers.

Betxí millora suministre elèctric carrers Unió Musical i Ausiàs MarchAlfred Remolar, alcalde de Betxí, ha apuntat que “amb esta actuació es dona per finalitzat un dels majors maldecaps elèctrics que teníem al poble i solucionem per fi el problema de desenes de famílies”. Així mateix, Remolar ha subratllat que “fa alguns mesos ens vam comprometre amb els veïns de la zona a fer esta inversió i ara per fi ho hem aconseguit”.

Cal recordar que l’equip de govern de Bloc-Compromís ha solucionat diversos problemes d’abastiment elèctric endèmics, heretats d’anteriors legislatures, com ara l’electrificacio del polígon Molí-llop que ha suposat l’establiment de noves empreses en esta zona industrial de la població.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací