L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, dona començament a la nova legislatura amb reunions ambs els veïns

817

Una de les intencions de l’alcaldessa és que com a mínim una vegada al mes, el despatx d’alcaldia es traslladi als barris

Actualitat Diària

La ja alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha prioritzat en les seves primeres hores com a màxima autoritat municipal la proximitat amb els veïns. La primera edil ja ha assentat les bases de les primeres iniciatives que marcaran un canvi de rumb en la gestió municipal i ha donat començament a la nova legislatura amb als veïns.

Carmina Ballester ha sol·licitat ja l’expedient de les obres de la plaça de la Sinagoga. Unes obres que estan quatre anys paralitzades i sense cap solució per als veïns i que suposen un gran perill per haver-hi una immensa foradada. “Pensem que després de quatre anys és fonamental solucionar aquesta qüestió”.

Al mateix temps, la nova alcaldessa d’Onda ja ha mantingut reunions amb els veïns d’Onda per a posar en marxa les diferents peticions i propostes ja que “el nostre projecte de gestió posarà l’altaveu en els veïns i per això és important que la participació sigui una realitat a Onda”.

De fet, una de les intencions de l’alcaldessa és que de forma periòdica, com a mínim una vegada al mes, el despatx d’alcaldia es traslladi als diferents barris i pedanies d’Onda ja que “volem prémer les necessitats reals dels ondenses”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací