L’alcalde de Vila-real advoca per estrényer la col·laboració amb el Registre de la Propietat

1170

José Benlloch rep a la nova responsable del Registre de la Propietat número 1, Mercedes Ríos, des del passat mes d’octubre

Actualitat Diària

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut una reunió amb Mercedes Ríos, responsable del Registre de la Propietat núm.1 de la ciutat des del mes d’octubre passat, amb l’objectiu d’estrényer la col·laboració entre ambdues institucions i afavorir el coneixement de l’organisme per part de la ciutadania. Benlloch ha felicitat Ríos per la seua incorporació recent a Vila-real i ha valorat la importància d’una institució “fonamental per a garantir la protecció del consumidor”.

L’alcalde destaca també la rellevància de les relacions del consistori amb el Registre en tot allò relacionat amb la gestió del territori i advoca per “explorar noves vies de col·laboració que faciliten el coneixement de les funcions del Registre entre els vila-realencs i les vila-realenques”.

“La nostra relació amb l’Ajuntament és constant i fluida, però també és important que vegem de quina forma podem fer més útil una institució tan important com el Registre però moltes vegades desconeguda. Hem de tenir en compte, per exemple, que el Registre acompanya a les persones en alguns dels moments més importants de la seua vida, com pot ser l’adquisició d’un habitatge”, conclou Ríos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací