L’Alcalde d’Alcora escolta els jovens del poble per a conéixer les seues propostes de present i futur

675

Es tracta de la primera vegada que es duen a terme aquest tipus de trobades i l’experiència es qualifica de “molt positiva”

Actualitat Diària

“No podem escriure el futur del nostre poble sense comptar amb els joves”. L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha començat una ronda de reunions amb joves de la localitat per tal d’escoltar-los i conéixer de primera mà les seues necessitats, preocupacions i propostes per al present i futur de la localitat, així com per a respondre a les seues preguntes i resoldre els seus dubtes. Cal destacar que es tracta de la primera vegada que es duen a terme aquest tipus de trobades a l’Alcora.

“És necessari mirar al futur per a transformar el present”. En aquest sentit, Falomir ha recordat que l’Ajuntament ha començat a treballar en ‘L’Alcora 2030’, un pla “compartit i consensuat, per a tots els alcorins i alcorines, en el qual es plasmaran els objectius i metes que volem aconseguir durant la pròxima dècada per tal de transformar la nostra localitat”.

“Els joves han de ser protagonistes d’aquest projecte”, ha destacat Falomir. Per aquesta raó, el primer edil va llançar una convocatòria a través de les xarxes socials, iniciativa que ha obtingut una resposta “molt positiva”.

Tal com ha explicat l’alcalde, al llarg d’aquestes setmanes “nombrosos joves m’han manifestat la seua voluntat de contribuir amb propostes a millorar l’Alcora”.

Falomir ha qualificat la trobada com “molt positiva i productiva”, destacant que “només escoltant es poden prendre les millors decisions, aquelles que donen resposta a les vertaderes necessitats dels veïns i veïnes”. Les reunions de l’alcalde amb joves de l’Alcora continuaran la setmana que ve.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací