L’Ajuntament de Benicarló ha tramitat un total de 782 sol·licituds d’ajudes al lloguer de ciutadans

724

El nombre de tramitacions engloba les que convoca la Generalitat cada any i la nova línia d’ajudes urgents que ha tret enguany

Actualitat Diària

Des del passat 21 de febrer i fins al 30 de juny, l‘Ajuntament de Benicarló ha tramitat 782 sol·licituds d’ajudes al lloguer de ciutadans i ciutadanes que s’han adreçat a les oficines municipals per a realitzar la tramitació telemàtica. La xifra inclou tant les ajudes al lloguer que publica la Generalitat anualment com les ajudes urgents al lloguer que va aprovar la Generalitat al mes de maig per a famílies afectades per la crisi econòmica ocasionada per la Covid-19.

Per a gestionar aquestes ajudes, l’Ajuntament va habilitar dos correus electrònics, un per a sol·licitar el voltant històric necessari per a sol·licitar les ajudes, i un altre per a demanar cita prèvia per a poder presentar la sol·licitud telemàticament.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha destacat el «gran treball que s’ha fet des del Registre General de l’Ajuntament des del 21 de febrer atenent totes les persones que necessitaven ajuda per a tramitar les sol·licituds». Xaro Miralles ha agraït també el treball fet des del Padró Municipal i ha remarcat que “a pesar de l’estat d’alarma i de la situació de crisi sanitària, la seu central de l’Ajuntament de Ferreres Bretó ha estat oberta tots els dies, amb 9 persones que han estat treballant presencialment  atenent les peticions i necessitats de la ciutadania». «I gràcies a això —ha afegit l’alcaldessa— hem pogut donar suport a tots aquells ciutadans i ciutadanes de Benicarló que volien demanar les ajudes i no podien fer-ho des de casa”.

Xaro Miralles ha finalitzat dient que “Benicarló ha estat l’únic municipi de la comarca que ha apostat per ajudar els seus veïns i veïnes a tramitar aquestes sol·licituds”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací