Castelló agilitza les tramitacions d’obres i activitats per a contribuir a la reactivació

573
L’Ajuntament redueix burocràcia per a donar eixida a llicències i així contribuir a pal·liar els efectes de la crisi sanitària del coronavirus
Actualitat Diària
L’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló ha donat compte hui en la Junta de Govern Local de la primera relació de llicències d’obres i activitats concedides a través de la nova fórmula aplicada durant l’estat d’alarma per a guanyar agilitat en les tramitacions. Aquestes llicències, que habitualment passaven per comissió d’ordenació del territori i posteriorment per junta de govern per a la seua aprovació, han vist llum verda en els últims dos mesos per decret del regidor delegat d’Urbanisme i Activitats, de manera que s’ha accelerat la tramitació i evitat retards.
“Durant l’estat d’alarma hem continuat concedint llicències d’obres i d’activitats, contribuint així a pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la covid-19 en l’economia i l’activitat de la ciutat, agilitzant les tramitacions de les mateixes mitjançant decrets”, ha explicat el portaveu de l’equip de govern i regidor d’Urbanisme i Activitats, Rafa Simó.
Segons ha detallat Simó, cada 15 dies es donarà compte a la junta de govern local de les llicències atorgades. En la sessió de hui, s’ha informat de l’aprovació de set expedients de llicències d’activitat; sis d’ells de declaració responsable i un altre de llicència en sí. A més d’altres 28 expedients de llicències d’obres, que inclouen modificats, pròrrogues, demolicions i rehabilitacions d’habitatges.
“Des de l’Ajuntament som conscients que la crisi sanitària tindrà els seus efectes a la ciutat i per això activem diferents mecanismes durant l’estat d’alarma i en l’actualitat per a minimitzar l’impacte negatiu en la ciutadania, econòmica i socialment”, ha insistit Simó.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací