L’Ajuntament d’Alcalà invertirà 120.000 euros per a millorar el sanejament de les Fonts

728

Les obres, que ja s’han adjudicat, començaran després de l’estiu i possibilitarà l’ampliació de les instal·lacions

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre segueix desenvolupant el Pla de Sanejament Municipal a través del qual s’aposta per una renovació gradual de la xarxa de clavegueram i sanejament de la localitat. La propera actuació a desenvolupar, amb una inversió prevista de 120.000 euros, consistirà a incorporar nous sistemes de drenatge sostenible millorant així el servei per als veïns. L’obra està situada al carrer Jai Alai, des de la rotonda de Les Fonts al costat del centre comercial, i consistirà a recollir les aigües pluvials i dirigir-les cap a l’aparcament del Passeig Marítim on s’infiltraran en el terreny mitjançant tècniques de drenatge.

Fins ara, en no existir un sistema de recollida d’aigües pluvials en aquest punt, quan es produïen pluges fortes existia el perill que entrés l’aigua a les edificacions. L’obra ja s’ha adjudicat a l’empresa Tecvasa però, per tal d’evitar molèsties durant el període estival, no s’iniciarà fins passat l’estiu.

L’alcalde Francisco Juan ha recordat que “posar en marxa i desenvolupar el Pla de Sanejament va ser una de les accions més importants de la passada legislatura i en aquesta continuarem apostant per modernitzar al màxim la xarxa de sanejament, com ja hem fet amb altres infraestructures com la xarxa d’aigua potable, que és de les més eficients i modernes “. Juan insistia que “precisament, a la zona de Les Fonts ha estat on hem realitzat un major esforç per solucionar problemes habituals, a causa de la manca de sistema de recollida d’aigües pluvials o al fet que les instal·lacions ja havien quedat molt antiquades”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací