El Museu de Ciències Naturals d’Onda acull l’exposició de Pascual Bort sobre fotografies de Portugal

753

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha inaugurat l’exposició de l’artiste a la Biblioteca

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha inaugurat l’exposició de Pascual Bort a la Biblioteca del Museu de Ciències Naturals el Carmen d’Onda en la qual es recullen les instantànies viatgeres durant la seua estada a la regió de l’Alentejo a Portugal

Pascual Bort, a través d’una trentena de fotografies, ha retratat imatges del port de *Carrasqueira una població situada a la desembocadura del rio Sado, que té unes característiques molt particulars i singulars.

En l’exposició, titulada ‘One Day‘, Pascual Bort ha volgut descriure les bellesa d’aquest lloc des de l’alba fins al capvespre. A més de les imatges típiques i tradicionals Bort ha volgut denunciar la deixadesa dels humans que en multitud d’ocasions maltractem a la naturalesa.

Els visitants de l’exposició van poder comprovar una nova línia de treball del fotògraf que en anteriors ocasions havia tingut una línia molt diferent a l’aspecte viatger que es desprén d’aquesta exposició que tindrà continuïtat en pròxims anys i que estarà penjada en el museu El Carmen fins a finals d’agost.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací