L’aeroport de Castelló oferirà un servei de realització de proves de COVID-19

512

Actualitat Diària

La societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) ha acordat tramitar la petició de l’empresa valenciana Imegen perquè situï un espai de realització de proves diagnòstiques de COVID-19. La implementació d’aquest servei, a partir de juliol, pretén facilitar el retorn a aquells passatgers i passatgeres als quals s’exigeix una prova en l’aeroport de destinació, així com alinear-se amb l’estratègia de corredors turístics segurs de la Generalitat.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que, a més de les estrictes mesures de control sanitari que ja estan en marxa, seguint les instruccions i sota la supervisió de Sanitat Exterior, l’aeroport de Castelló posarà en marxa iniciatives complementàries, “d’acord amb l’estratègia de la Generalitat per a preservar la Comunitat Valenciana com una destinació turística segura”.

En aquest sentit, Aerocas ha tramitat la petició presentada per l’empresa Imegen perquè arrendi, durant un termini de dos mesos (juliol i agost), una zona de la terminal de passatgers a fi de destinar-la a la realització de proves de detecció del coronavirus mitjançant PCR i test d’antígens.

A través d’aquest servei, es possibilitarà la realització de test a aquelles persones a les quals se’ls exigeixi en el seu lloc de destinació. D’aquesta manera, ha assenyalat Arcadi España, els turistes tindran en l’aeroport un lloc més de referència per si requereixen fer-se alguna prova de detecció del coronavirus, facilitant així la seva estada i retorn”.

L’establiment adaptarà el seu horari d’obertura al dels vols. Disposarà d’espai per a realitzar de manera segura les proves, que tindran preus assequibles i estaran homologats pel Ministeri de Sanitat i adequats a la normativa sanitària vigent. Els resultats s’aportaran en un termini aproximat de 12 hores, en el cas de les PCR, i en menys d’una hora, per als test d’antígens.

Imegen és l’única empresa acreditada per ENAC per a la realització de les proves COVID-19 i disposa d’una dilatada experiència, ja que presta els seus serveis a altres aeroports com el de Màlaga i Sevilla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací