Puig es reuneix amb representants de BP Oil per a tractar sobre projectes conjunts

470

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb representants de la companyia BP Oil, en la qual ha participat el president de BP España, Carlos Barrasa, i el director de desenvolupament empresarial de City Integrated Solutions de BP Oil Internacional, Andrés Guevara, qui ha intervingut telemàticament.

En la reunió també ha participat el director general de BP Oil a Castelló, Francisco Quintana; el director financer de la refineria a Castelló, Vicente Mut; i el director general de Coordinació de l’Acció de Govern i responsable de l’Oficina per a l’Estratègia Valenciana de Recuperació, Juan Ángel Poyatos.

En la trobada s’ha tractat sobre el desenvolupament de projectes conjunts, vinculats a fons europeus, que contribueixin a la recuperació econòmica i al canvi cap a un model econòmic sostenible. Entre altres iniciatives, la Generalitat treballa conjuntament amb BP en el projecte d’obtenció d’hidrogen verd per a la indústria taulellera de Castelló, i en la implementació d’aplicacions de mobilitat sostenible en entorns urbans.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací