L’aeroport de Castelló ha reforçat la connexió amb Londres, operada per l’aerolínia Ryanair

553

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha reforçat la connexió amb Londres, operada per l’aerolínia Ryanair, que passa de dues a tres freqüències setmanals. D’aquesta manera, a partir d’aquesta setmana, l’aeroport disposa de vols a Londres-Stansted en dimarts, dijous i dissabte.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que el reforç de la connexió aèria amb Londres coincideix amb l’aixecament per part del govern britànic de restriccions a la mobilitat, com la de la quarantena al retorn d’Espanya, que ja no és obligatòria per a les persones vacunades amb la pauta completa.

Blanca Marín ha manifestat la seva satisfacció amb la finalitat de les restriccions i la incorporació d’un tercer vol setmanal entre Castelló i Londres, “ja que afavorirà l’arribada de britànics al nostre territori i contribuirà a la reactivació del turisme en aquesta campanya estival”.

A més de la ruta de Londres, l’aeroport opera durant aquest estiu una connexió amb Bilbao, de Volotea; una altra amb Bucarest, de Wizz Air; i, a partir del 28 de juliol, una amb Sevilla, de Air Nostrum.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací