Agricultura convoca ajudes de 3 milions per a projectes de millora d’infraestructures

562

Actualitat Diària

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha convocat ajudes de 3.050.000 euros per a inversions que millorin les infraestructures i la seguretat dels pescadors i pescadores en ports pesquers, llocs de desembarqui, llotges i ancoratges per al període 2021-2023.

Aquestes ajudes es corresponen amb l’àmbit del foment de la competitivitat i viabilitat de les empreses del sector de la pesca, en el marc de les ajudes per a fomentar una pesca sostenible en la Comunitat Valenciana, la convocatòria de la qual pot consultar-se en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (consultar aquí).

El director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antonio Quintana, ha assenyalat que “des de la Conselleria continuem invertint en les infraestructures portuàries de titularitat autonòmica, a través dels fons FEMP, per a impulsar i millorar l’economia d’un sector que és vital per a la Comunitat Valenciana”.

Aquestes ajudes són finançades pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) i la Generalitat. Per a l’exercici 2021 es destinaran 1.500.000 euros, per a 2022 un total d’1.050.000 i per a 2023 un import global màxim de 500.000 euros.

Les persones interessats poden presentar les seves sol·licituds, així com tota la documentació necessària, en els registres dels òrgans administratius corresponents o a través de la seu electrònica de la Generalitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací