L’aeroport de Castelló exposa la seva oferta reforçada de vols

609

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha presentat la seva oferta de rutes davant més d’un centenar de representants d’agències de viatges, en el marc d’un workshop organitzat en la capital de la Plana per l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (Aevav).

El director general adjunt de *Aerocas, Enrique Vidal, ha exposat davant les empreses participants la programació de vols regulars de l’aeroport de Castelló per a 2022, en el qual l’aeroport contempla vuit connexions operades per quatre aerolínies.

Durant el mes d’abril estan en funcionament les rutes de Londres-*Stansted, Brussel·les i Bucarest, a les quals se sumaran, a partir de maig i juny, les de Sevilla, Bilbao, Budapest, *Katowice i Londres-*Luton.

Enrique Vidal ha incidit en què les aerolínies ofereixen en la present temporada estival més de 140.000 seients amb sortida o destinació en l’aeroport de Castelló. A més, ha ressenyat la previsió d’operar fins a 17 freqüències setmanals a partir de juny, xifra rècord per a l’aeroport.

D’altra banda, ha informat les agències sobre els avantatges que ofereixen les instal·lacions, com l’agilitat de les operacions, la rapidesa i senzillesa de la facturació i embarcament, l’aparcament gratuït per als usuaris o el servei d’autobús adaptat a l’horari dels vols.

El director general adjunt de *Aerocas ha destacat que les agències de viatges constitueixen un “aliat molt valuós” per a l’aeroport “per la qual cosa és important que coneguin de primera mà les possibilitats, avantatges i serveis que ofereix la infraestructura”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací