Porcelanosa soluciona el “malentès” amb Zelenski després d’un cim car a cara amb Ucraïna

558

Actualitat Diària

El vicepresident de Porcelanosa, Silvestre Segarra, s’ha reunit aquest matí amb l’Ambaixador d’Ucraïna a Espanya, Serhii Pohoreltsev, per a tractar de manera pròxima i transparent tot el relatiu a la posició estratègica de l’empresa a Rússia des de l’inici de l’agressió russa a Ucraïna.

La trobada “ha estat molt positiu i fructífer perquè en ell s’ha reforçat el diàleg entre les parts i s’han esmenat els malentesos informatius inicials”, indiquen fonts de Porcelanosa.

Des de la direcció de la companyia s’ha reiterat que la distribució dels productes de Porcelanosa es realitza mitjançant agents multimarca, que no existeix cap xarxa de botigues pròpies a Rússia i que tota l’activitat comercial al país queda paralitzada.

Dins de l’ajuda humanitària que *Porcelanosa “va idear per a respondre als efectes immediats de la guerra es troba l’enviament de material sanitari, alimentari i de primera necessitat, dirigit les famílies ucraïneses. Accions que prossegueixen i s’intensificaran al costat del pla d’ajuda al refugiat que inclou la protecció i manteniment de set persones procedents d’Ucraïna”, com va justificar ahir la companyia en un comunicat.

“Una empresa responsable”

En aquesta línia també s’ha referit el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha comentat que *Porcelanosa “és una empresa responsable i fonamental per al sector ceràmic”. “Ells ja han donat el seu punt de vista, és una companyia responsable i molt important tant per a la Comunitat Valenciana com per a Espanya”.

L’AVE també mostra el seu suport

En relació amb les informacions aparegudes en el dia d’ahir sobre l’empresa *Porcelanosa, injustes i que no s’ajusten a la realitat, i el posterior comunicat de premsa remès per l’empresa ahir mateix en el qual es donen complertes explicacions, així com la roda de premsa celebrada aquest matí, en la qual els seus líders han comparegut i ampliat tota aquesta informació, des de l’Associació Valenciana d’Empresaris volem manifestar el següent:

L’AVE també ha defensat els valors de *Porcelanosa. En primer destaca que “les famílies empresàries *Colonques i Soriano són dues dels referents empresarials més importants de la nostra Comunitat i d’Espanya”. A més destaca de *Porcelanosa és una empresa líder, ètica i amb un compromís social total i que no ofereix cap dubte, com el demostra la gran quantitat de projectes, més enllà del propi empresarial, als quals estan vinculats”

L’entitat presidida per Vicente Boluda assegura que “estem molt orgullosos de comptar a la Comunitat Valenciana i a Espanya amb empreses com Porcelanosa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací