El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana obrirà els principals festius de Setmana Santa i Pasqua

824

Actualitat Diària

Amb la finalitat de prestar un millor servei als seus clients, tots els centres d’El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana obriran els principals festius de Setmana Santa i Pasqua, començant ja aquest diumenge 10 d’abril, d’11 a 21 hores, a excepció del centre d’Elx.

Així mateix, tots els centres obriran el Dijous Sant, dia 14, i el Diumenge de Pasqua, dia 17 d’abril. Els centres de València i Alacant, integrats en les seves respectives Zones de Gran Afluència Turística (*ZGAT), obriran també el Divendres Sant, dia 15, i el diumenge 24 d’abril, vespra de Sant Vicent.

D’aquesta manera, s’evita acumular dos dies consecutius sense atendre les necessitats dels clients, ja que l’únic dia que romandran tancats tots els centres de la Comunitat Valenciana serà el dilluns de Pasqua, dia 18 d’abril. En ser festiu a València el dia de Sant Vicent, 25 d’abril, els centres de la ciutat no obriran les seves portes, però sí que ho faran en el seu horari habitual, de 10 a 22 hores, els centres d’Alacant i Castelló, mentre que Elx obrirà d’11 a 21 hores.

La resta de dies laborals, tots els centres de la Comunitat Valenciana mantindran la seva jornada sense canvis, de dilluns a dissabte de 10 a 22 hores.

El dijous 28 d’abril, festivitat local de la Santa Faç, no obrirà el centre d’Alacant.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací