La Cooperativa Consum aconsegueix recaptar 400.000 euros per a ajudar a Ucraïna

526

Actualitat Diària

*Consum fa efectiu el primer pla d’ajuda a Ucraïna amb la recaptació de 400.000 euros que aniran destinats a donar suport a la labor humanitària que Creu Roja està desenvolupant davant la situació d’emergència actual.

La recaptació ha estat possible gràcies a la col·laboració dels clients, que han aportat 350.000 euros a través de les seves donacions en els més de 460 centres de *Consum a la Comunitat Valenciana, Catalunya, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa i Andalusia en una campanya que va estar activa del 14 al 27 de març.

Els fons recaptats, al costat de la donació addicional de 50.000 euros que ha aportat *Consum, sumen un total de 400.000 euros que aniran destinats als afectats d’Ucraïna per a cobrir, principalment, les seves necessitats bàsiques (higiene, abric i cuina), accés a aigua segura, assistència sanitària, i protecció i restabliment de contactes familiars.

Compromís amb les persones

*Consum, com a empresa d’economia social, està fermament compromesa amb les comunitats locals en les quals desenvolupa la seva activitat cooperativa i també amb les emergències socials de gran escala. A través del seu Programa Solidari, duu a terme nombroses accions orientades, principalment, a posar fi a la fam i a garantir l’accés de totes les persones a una alimentació sana, nutritiva i suficient.

En una segona fase, *Consum ha previst un pla d’ajuda als refugiats acollits en les zones on és present. Davant una crisi humanitària com la d’Ucraïna, la Cooperativa, atenent els seus valors, se suma per a ajudar de manera proactiva a les persones que estan afectades pel conflicte.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací