Vilafranca presenta un cap de setmana ple d’activitats culturals

447

Actualitat Diària

La programació cultural de Vilafranca del dissabte 9 i diumenge 10 d’abril estarà marcada per quatre esdeveniments en el qual es tractaran diversos temes com el turisme local, la crisi d’Ucraïna o la música en directe. Així, el dissabte 9 a les 12h es presenten oficialment els mapes turístics il·lustrats de Vilafranca, en un esdeveniment apte per a tots els públics a la Casa Social. A la vesprada s’aprofiten aquests mapes per a realitzar una gimcana per la localitat, una iniciativa que estarà disponible per a veïns, veïnes i visitants en l’Oficina de Turisme de la localitat.

La mateixa vesprada del dissabte 9 també s’ha organitzat, a la Casa Social, una xarrada per a tractar la guerra d’Ucraïna i les seues causes i efectes socials emmarcades en la geopolítica mundial. Per a tractar el tema, Carles Jovaní, Doctor en Relacions Internacionals especialitzat en l’espai soviètic, debatrà amb Violeta Tena, periodista de la revista ‘El Temps’.

Així doncs, el diumenge 10 al matí tindrà lloc la caminada per les senderes senyalitzades del bosc Palomita. Amb un recorregut de 8 km, la marxa partirà de l’alberg La Parreta i tractarà d’interpretar totes les senderes i camins presents, així com de conéixer el seu manteniment i formes de marcatge. L’activitat és gratuïta i apta per a tots els públics. Aquella mateixa vesprada, i per a acabar amb els esdeveniments culturals del cap de setmana, a la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura de Vilafranca es podrà gaudir d’un concert d’òpera via Internet. Es tracta de l’obra ‘Macbeth’, de Verdi, que se celebra en el Palau de les Arts Reina Sofia de València.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací