L’aeroport de Castelló es promocionarà en les destinacions amb les que té connexió

451

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha acollit aquest dimarts una reunió en la qual han participat institucions i empresariat turístic per a planificar i implementar una estratègia conjunta de promoció en les destinacions amb connexió aèria, a fi de promoure l’arribada de turistes quan les circumstàncies de la pandèmia ho permetin.

En la trobada han participat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Diputació de Castelló, José Martí; la directora general de Aerocas, Blanca Marín; el director de promoció turística de Aerocas, Josep Gisbert; la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón; el vicepresident de Hosbec, Javier Gallego; el representant de l’Associació deAgencias de Viajesde Castelló Fermín Puig i la responsable comercial de Ashotur, Yolanda González.

Arcadi España ha explicat que, malgrat la complexitat de la situació per la pandèmia i la incertesa respecte a l’evolució i reactivació dels sectors aeri i turístic, “l’aeroport continua treballant amb aerolínies, operadors, agents turístics i institucions amb vista al restabliment del trànsit regular, que ha quedat interromput per la COVID-19”.

El conseller ha destacat la importància “que totes les parts implicades en el desenvolupament turístic, públiques i privades, treballin de manera coordinada, a fi de rellançar l’activitat comercial de l’aeroport i de fomentar l’arribada de turistes, quan l’escenari de la pandèmia millori”. “D’aquesta situació hem de sortir junts”, ha afegit.

En la reunió celebrada avui s’ha abordat la planificació d’accions promocionals en aquelles zones amb connexió aèria amb Castelló.

Des de Turisme Comunitat Valenciana es contempla la programació d’iniciatives en els destins europeus a través de les Oficines Espanyoles de Turisme a l’estranger, que es focalitzaran en aquells operadors i agents amb capacitat per a mobilitzar turistes cap a Castelló.

Així mateix, Turisme preveu signar pròximament un conveni amb Aerocas per a la realització d’accions de promoció en els mercats amb enllaç amb l’aeroport.

Per part seva, el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló també incidirà en els destins nacionals. En aquest sentit, els participants en la reunió han coincidit a valorar la licitació per part de Aerocas d’una campanya de captació d’una nova ruta nacional per als pròxims tres anys, que se sumarà a la ja existent de Bilbao.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací