L’aeroport de Castelló col·labora en estudis de mercat amb les rutes de Viena i Katowice

617

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha encarregat la realització de sengles estudis en els mercats austríac i polonès, a fi de col·laborar amb el sector turístic en la captació de visitants a través de les rutes aèries de Viena i Katowice, la reactivació de les quals està prevista el mes de juny.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que l’aeroport continua treballant en la represa de les connexions regulars, que porten suspeses des d’el mes d’octubre passat a conseqüència del coronavirus. Segons ha assenyalat, aquesta reactivació “està condicionada per factors com l’evolució de la pandèmia, el ritme de vacunació i les restriccions a la mobilitat”.

Malgrat la situació d’incertesa, ha afegit, “l’aeroport està desenvolupant una intensa labor de cara al restabliment del trànsit regular, en permanent contacte i coordinació amb aerolínies, operadors, agents turístics, empresariat i institucions”.

En el marc d’aquesta estratègia de col·laboració amb el sector turístic, Aerocas ha encarregat la realització de sengles estudis de prospecció a Àustria i Polònia, dues dels mercats internacionals amb connexió aèria amb Castelló, focalitzats en els entorns territorials de Viena i Katowice.

Els treballs consisteixen en una anàlisi d’aquests mercats i del seu potencial emissor de turistes en l’escenari post Covid-19. Aborden aspectes com el grau de coneixement del destí Castelló entre el públic general i els operadors turístics, a més d’establir contactes amb agències de viatges i majoristes amb capacitat de programar el destí Castelló aprofitant les connexions aèries amb Viena i Katowice.

La directora general de Aerocas ha manifestat que la informació que aporten aquests estudis “és valuosa, en la mesura en què suposa una foto actualitzada de la situació, possibilitats i perspectives d’aquests mercats emissors, que tenen un gran marge de creixement”. “A partir d’aquesta informació, els agents turístics de Castelló poden orientar la seva estratègia promocional i comercial. A més, pot ser-los d’utilitat a l’hora d’articular paquets vacacionals vinculats a les connexions que ofereix l’aeroport de Castelló”, ha afirmat.

Promoció a Polònia

D’altra banda, l’aeroport de Castelló ha participat, al costat del Patronat Provincial de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana, en les Jornades Directes Polònia 2021 organitzades per Turespaña a través de la OET de Varsòvia. Es tracta de trobada telemàtica entre empreses i destins espanyols amb turoperadors i agències de Polònia. En aquest esdeveniment, l’aeroport de Castelló s’ha promocionat com a porta d’entrada a la Comunitat Valenciana per als turistes polonesos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací