L’aeroport de Castelló activa des de hui les noves rutes a Londres-Luton i a Viena amb la venda de bitllets

El nou enllaç amb la capital britànica començarà a operar el 9 de desembre i el de Viena en l'estiu de 2020

703

El nou enllaç amb la capital britànica començarà a operar el 9 de desembre i el de Viena en l’estiu de 2020

L’aeroport de Castelló ha activat les noves rutes a Londres-Luton i Viena. L’aerolínia Wizz Air saca a la venda els bitllets de les connexions, que tindran dues freqüències setmanals. El nou enllaç amb la capital britànica arrancarà el pròxim 9 de desembre i la ruta de Viena començarà a operar en l’estiu de 2020. Aquestes rutes s’han aconseguit a través de la segona campanya del pla de posicionament de l’aeroport en els mercats turístics internacionals, a la qual s’unirà una tercera connexió amb Marsella

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha posat ja en marxa les dues noves rutes que connectaran amb Londres-Luton i Viena, per a les quals ja s’ha fixat el calendari i horaris d’operacions. L’aerolínia Wizz Air ha tret a la venda aquest dijous els bitllets dels vols.

La nova ruta de Londres-Luton arrancarà el pròxim 9 de desembre i tindrà dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres. Per part seua, la connexió amb Viena operarà des de principis de l’estiu de 2020 i disposarà de dues freqüències setmanals, en dimecres i diumenge.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat la seua satisfacció amb l’activació d’aquestes rutes, “ja que, d’una banda, es reforçarà la connexió amb un mercat estratègic com el britànic i, per una altra, hi haurà un enllaç directe amb la capital d’Àustria”.

El responsable d’Aerocas ha recordat que totes dues rutes s’han aconseguit a través de la segona campanya del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que també ha oferit una tercera connexió amb Marsella. Aquesta última, operada per l’aerolínia Volotea, arrancarà el 14 d’abril de 2020 i tindrà una freqüència setmanal.

Les tres rutes estaran vigents durant un període de tres anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací