Catorze empreses d’alimentació de la Comunitat s’obrin mercat a Filipines de mà de l’Ivace

Es promocionen articles com a oli d'oliva, aladrocs, fruita seca, café, refrescos i cerveses, embotits, olives, snacks, gofres o espècies

799

Es promocionen articles com a oli d’oliva, aladrocs, fruita seca ecològica, café, truites, refrescos i cerveses, embotits, olives, snacks i pans torrats, gofres o espècies

Actualitat Diària

Un total de 14 empreses d’alimentació de la Comunitat Valenciana participen la setmana vinent en una presentació d’oferta que Ivace Internacional celebra a Filipines.

Concretament, aquesta acció se celebra del 26 al 30 d’agost amb l’objectiu de donar a conéixer els productes de les 14 empreses participants i valorar les oportunitats de negoci en un mercat interessant per al sector d’alimentació.

Entre els productes que integren la mostra figuren oli d’oliva, aladrocs, fruita seca ecològica, café, truites, refrescos i cerveses, pernil i embotits, olives, snacks i pans torrats, gofres, espècies i botànics per a cocteleria, així com productes ètnics espanyols.

Ivace Internacional celebra aquesta acció amb la Cambra de Comerç d’Espanya a Filipines. La presentació d’oferta permet a les empreses obtindre informació de primera mà sobre les seues possibilitats en el mercat sense eixir de la Comunitat Valenciana.

Per a aconseguir fer arribar la informació sobre les empreses i productes a potencials importadors, s’ha realitzat un catàleg digital amb informació sobre les empreses i productes oferits a un llistat d’importadors del país.

A més del catàleg s’ha organitzat una exposició de mostres en les instal·lacions de la Cambra de Comerç d’Espanya a Filipines, que podrà ser visitada per empreses importadores durant diversos dies.

Aquesta acció se suma a les celebrades al llarg de l’any per al sector d’alimentació, molt actiu en els mercats exteriors. En el primer semestre de l’any, el sector d’alimentació ha protagonitzat cinc accions sectorials, entre les quals destaquen dues missions inverses: la d’alimentació, amb 21 importadors i un total de 70 empreses valencianes, i la de fruites i hortalisses, amb sis importadors procedents del Brasil i Emirats Àrabs i 23 empreses valencianes.

També el sector de vins i begudes ha sigut molt actiu, amb accions com la participació en la Fira Vinexpo Nova York.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací