L’accés a la piscina municipal de Betxí enguany será amb entrades telemàtiques en dues franges horàries

688

L’Ajuntament anuncia que només hi haurà abonaments setmanals a cinc euros i se seguiran estrictes normes de seguretat i higiene

Actualitat Diària

Betxí ha anunciat que el pròxim 15 de juny la piscina municipal obrirà les portes amb estrictes normes de seguretat i higiene, segons marquen els protocols que han comunicat les autoritats sanitàries. Entre les novetats, destaca el fet que només es podrà accedir amb la compra d’abonaments setmanals que es podran adquirir únicament de forma telemàtica per evitar el contacte entre persones. Amb este protocol, Betxí serà una de les primeres localitats en obrir la piscina municipal amb accés telemàtic i per control amb codi QR.

En este sentit, se suprimiran les entrades individuals i els abonaments mensuals i només estaran disponibles els setmanals al preu únic de cinc euros que suposa, un any més, que les instal·lacions betxinenques seran unes de les més barates de la província. A l’hora de comprar el tícket s’haurà de triar l’interval matinal o vespertí, ja que per motius de seguretat es restringirà l’aforament a un màxim de 150 persones en cada una de les franges.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha destacat “el gran treball fet per l’equip de govern i els treballadors municipals per tal que la piscina puga tornar a obrir les portes un any més a pesar de les dificultats i de les restriccions que tenim actualment”. Remolar ha apuntat que “sense dubte serà un estiu diferent i per això hem d’intentar adaptar els serveis que sempre oferim a les noves circumstàncies però amb la premissa d’intentar mantindre’ls”.

Dins de les noves normes de funcionament de la piscina cal subratllar el tancament de les dutxes i l’obligació de mantindre la distància de seguretat tant dins com fora de l’aigua. Així mateix, el bar no obrirà les seues portes ja que la restricció d’aforament de 150 persones com a màxim fa inviable la seua solvència per a la pròxima temporada estival.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací