Esports convoca les ajudes a clubs d’elit i per a activitats anuals d’associacions per 535.000 euros

768

Braina destaca que s’ha augmentat la quantitat en el primer pagament del 60 al 70% com a suport per la suspensió de les activitats esportives per la covid-19

Actualitat Diària

El Patronat Municipal d’Esports ha convocat les subvencions per als clubs esportius d’elit de Castelló per 455.000 euros i les ajudes per a activitats anuals d’associacions i clubs esportius (deporte base) per 80.000 euros. En total, s’han convocat ajudes per 535.000 euros. El regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports, Omar Braina, ha destacat que en la present convocatòria d’ajudes per a clubs d’elit s’ha augmentat el percentatge del primer pagament com a mesura de suport davant la suspensió de l’activitat decretada a conseqüència de l’emergència sanitària i social per coronavirus.

“Hem convocat les bases d’aquestes ajudes amb la màxima celeritat possible una vegada s’ha alçat la suspensió dels terminis administratius per la covid-19“, ha apuntat Braina. El regidor ha explicat que enguany els clubs d’elit podran rebre en el primer pagament el 70% de la subvenció, en lloc del 60%, com a element d’ajuda a les entitats.

D’altra banda, també s’ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades al finançament d’activitats generals de clubs i associacions esportives de Castelló (deporte base) dins del Programa per Activitats anuals de 2020. Aquesta línia d’ajudes ascendeix a un total de 80.000 euros.

A més, s’han représ els terminis de totes les convocatòries que van quedar en suspens per l’emergència sanitària i social per covid-19. Es tracta en aquest cas de diferents línies destinades a esportistes d’elit no professionals, activitats d’automobilistes i motociclistes no professionals, subvencions d’activitats de les AMPAS de col·legis de Castelló, subvencions a activitats de muntanyisme i alpinisme, i subvencions per a patrocinis d’arbitratges de la lliga local de futbol base. En total, totes elles sumen ajudes per altres 57.000 euros.

Noves reobertures

D’altra banda, el Patronat Municipal d’Esports continua reobrint instal·lacions esportives dins del pla de desescalada. Així, des d’aquest dilluns dia 8 de juny s’ha reobert la piscina Emilio Fabregat del Grau a la natació no federada, el rocòdrom del pavelló Ciutat de Castelló, els camps de futbol A, B i C del Chencho i la pista de futbol sala en el Gaetà Huguet per a entrenaments, entre altres instal·lacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací