La Vall d’Uixó presenta quatre nous cursos gratuïts que aposten per la formació en turisme i hostaleria

652

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta quatre nous cursos gratuïts per al primer trimestre de 2020, que aposten per la formació en turisme i hostaleria. Els tallers són: Interpretació del patrimoni geològic; Animació turística dirigida a la tercera edat i dos cursos de Formació Bàsica en Higiene Alimentària, Manipulació d’aliments i Gestió d’Al·lèrgens. Tots ells tindran lloc en el segon pis de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes i, per inscriure’s, cal fer-ho a través de l’aplicació o de la pàgina web del Centre de Turisme de Castelló (CdT).

“Des de l’Ajuntament treballem en totes les administracions possibles per a oferir la formació més interessant a la ciutadania i, per descomptat, ací a la nostra localitat perquè no hagen de desplaçar-se, ja que el Centre de Turisme més proper està en el Grau de Castelló”, destaca el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia.

El curs d’Interpretació del Patrimoni Geològic tindrà lloc el dilluns 24 i el dimarts 25 de febrer, en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 18.30 hores, i està dirigit a persones en actiu del sector turístic per tal de “millorar la seva especialització, ja que la Vall d’Uixó compta amb un patrimoni geològic i natural de moltíssim valor en les Coves de Sant Josep”, com indica el regidor.

En segon lloc, el curs d’Animació Turística dirigida a la Tercera Edat es portarà a terme del dilluns 4 al dijous 7 de maig, de 09.00 a 14.00 hores, i està dirigit a persones en situació d’atur.

Per últim, i a causa de l’alta demanda, el curs de Formació Bàsica en Higiene Alimentària, Manipulació d’Aliments i Gestió d’Al·lèrgens es desenvoluparà en dues sessions: dimarts 24 de març, de 09.00 a 14.00 hores, i dimarts 26 de maig, també de 09.00 a 14.00 hores.

Podran trobar tota la informació necessària en l’oficina de Desenvolupament Econòmic (ADL) en l’Avinguda Jaume I, 34.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací