Almassora projecta una inversió de 200.000 euros per a reactivar el polígon Mijares

712

Després de passar pel Ple Ordinari del dilluns, l’Ajuntament sol·licitarà la subvenció a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

Actualitat Diària

Almassora sol·licitarà a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), entitat que depén de la Generalitat Valenciana, una subvenció de 200.000 euros per a millorar el polígon Mijares i fomentar l’activació econòmica de la zona. L’alcaldessa, Merche Galí, ha transmés als portaveus dels grups polítics locals que la sol·licitud per a l’ajuda passarà dilluns que ve pel ple ordinari, amb la finalitat de complir els terminis marcats per la Generalitat.

El consistori projecta invertir aquesta subvenció en la renovació de voreres, algunes d’elles molt deteriorades, i en l’accessibilitat al polígon. A més, la creació d’un carril bici i d’itineraris per als vianants, que permeten als treballadors de la zona desplaçar-se de manera sostenible, són prioritat. D’altra banda, la millora de la senyalització del polígon també copa part de la inversió.

Cal recordar que gràcies al compromís de l’equip de govern amb els empresaris del polígon Mijares, la Regidoria de Territori ja va convertir, el setembre passat, un solar abandonat de 4.000 metres quadrats en una esplanada neta que permetera l’estacionament gratuït a l’aire lliure. Amb això, Almassora va aconseguir erradicar un focus de mala herba i aplacar el problema d’estacionament entre les persones usuàries del polígon.

El polígon Mijares acull empreses dedicades al sector metal·lúrgic com a tallers de mecanitzat i soldadura o tallers d’automoció i maquinària industrial. A més, durant la temporada dels cítrics, aquest polígon alberga un trànsit elevat de camions que exploten la campanya agrícola. Per això, totes aquestes millores van encaminades al benefici de les empreses que operen en aquesta zona.

“El conjunt de les empreses situades en el polígon Mijares és un dels principals motors econòmics d’Almassora, per això, l’Ajuntament està compromés a millorar l’entorn i accessibilitat de la zona per a afavorir totes aquestes activitats econòmiques”, segons ha declarat l’edil de Territori, Carmina Martinavarro.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací