Nissan comença l’any creixent en el mercat espanyol de turismes i crossovers

687

Actualitat Diària

Les matriculacions de turismes i crossovers en el mercat espanyol van començar l’any amb un descens global del 7,6%, mantenint la tendència de descens del canal particular amb una forta reculada del 14%. En aquest escenari, Nissan ha començat l’any amb un creixement de mig punt i un total de 3.785 unitats, amb una quota en turismes i crossovers del 4,4%. Nissan, a més és de les poques marques que ha aconseguit créixer en el segment particular, concretament un 3,2%, marcant el punt més alt en aquest canal dins del seu any fiscal, la qual cosa demostra la consistència en l’estratègia de marca centrada en les vendes a particulars.

Quant a models, el Nissan Qashqai comença l’any com el va acabar, sent el crossover més venut un mes més i el tercer model més venut en el mercat espanyol el mes de gener. Nissan Qashqai ha totalitzat 2.135 unitats el que representa un creixement del 8,4% respecte al mateix mes de l’any anterior. El segment crossover continua sent el principal pilar del mercat nacional, representant ja quasi una de cada dues noves operacions de venda.

En aquest sentit, Nissan X-Trail ha tingut un excel·lent comportament el mes de gener amb un total de 277 unitats el que representa una alça del 62% respecte al mes de Gener de l’any anterior.

Nissan és l’única marca que ha sigut capaç de registrar en el mercat espanyol més de 430.000 crossovers, una xifra en la qual influeix de manera considerable, el Nissan Qashqai la unitat del qual 300.000 es va entregar el mes passat en el concessionari de Alqazeres Motor a Plasència. Amb l’arribada del nou Juke als concesioanarios i materialitzant-se els primers lliuraments en breu, no hi ha dubte del lideratge de Nissan en el segment que manté a flotació el mercat espanyol, el segment dels crossovers.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací