La Vall d’Uixó presenta la campanya especial de Nadal de les Coves de Sant Josep

662

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la campanya especial de Nadal de les Coves de Sant Josep. Des del 21 de desembre fins al 4 de gener de 2020 es regalarà una entrada per a cada xiquet a les Coves de Sant Josep amb la compra d’una entrada d’adult, campanya que ja es va realitzar l’any 2018.

D’altra banda, els Reis d’Orient tornaran a visitar la Vall d’Uixó el 5 de gener a les 12.00 hores, i se’ls ha preparat una benvinguda especial amb el teatre itinerant Desesperando a los Reyes Magos.

«Volem oferir les Coves de Sant Josep com un lloc d’oci familiar en les vacances de Nadal perquè les famílies s’animen a visitar aquest tresor natural que tenim a la Vall d’Uixó», destaca el conseller delegat d’Emsevall, Jorge Garcia.

Les seves majestats els Reis d’Orient arribaran a la Vall d’Uixó a través de les Coves de Sant Josep el dia 5 de gener. Per a rebre’ls, des de l’Ajuntament s’ha organitzat el teatre itinerant Desesperando a los Reyes Magos, que tindrà lloc a les 11.00 hores al Paratge de Sant Josep, abans de la visita dels reis. «Volem que els centenars de xiquetes i xiquets que tots els anys vénen a rebre als Reis tinguen una programació interactiva per poder gaudir al màxim d’aquesta rebuda», afegeix el conseller delegat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací