El nou Nissan JUKE obté la màxima puntuació Euro NCAP 2019

686

Actualitat Diària

El nou Nissan JUKE ha rebut la màxima puntuació de cinc estreles en seguretat per part de l’organització independent Programa Europeu d’Avaluació d’Automòbils Nous (Euro NCAP), amb especial esment a la seua resistència i a la seua robusta tecnologia de prevenció d’accidents.

Excel·lent protecció per a ocupants adults i xiquets

Euro NCAP li ha atorgat una puntuació del 94% quant a protecció per a adults, així com un 85% en protecció per a ocupants infantils, la qual cosa situa aquest model en els llocs de cap del segment de crossover compactes en 2019. Aquestes fantàstiques puntuacions es deuen a l’avançada estructura reforçada del nou JUKE, que s’ha fabricat amb acer d’alta resistència en zones clau per a millorar la seua rigidesa i per a absorbir i dissipar la força de l’impacte abans d’aconseguir la cel·la de seguretat dels passatgers.

L’estudiat ús d’aquests materials especials també ha permés a Nissan millorar la visibilitat en una àrea vital per a la seguretat. Els pilars A entre el parabrisa i els bastidors de les portes són ara més estrets, mantenint la seua resistència gràcies a l’ús estratègic d’acer d’alta resistència. A la nit, la visibilitat és major gràcies als fars davanters LED de sèrie, que augmenten el camp de visió fins a 10 metres.

Impressionant protecció dels usuaris més vulnerables en carretera

El JUKE ha obtingut una puntuació del 81% en les proves de protecció de ciclistes i vianants. El Nissan JUKE compta amb diverses ajudes actives a la seguretat, incloent el sistema anti-col·lisió frontal intel·ligent, que avisa al conductor i activa els frens si el cotxe preveu un impacte amb un vehicle, un vianant o un ciclista. Aquesta funció s’inclou de sèrie en tota la gamma del nou JUKE, no sols en les versions de major nivell, i garanteix que els conductors puguen gaudir d’una conducció àgil i divertida del Nissan JUKE sense sacrificar la seguretat.

Ajuda a la seguretat

Euro NCAP reconeix que sempre és preferible evitar els accidents, i per això atorga punts a aquelles tecnologies que ajuden el conductor a evitar les col·lisions. El sistema de puntuació de 2019 tria models que superen els requisits legals de seguretat, reflectint així les més modernes innovacions de seguretat del mercat.

El JUKE també ha aconseguit una bona puntuació en aquesta categoria, un 73%, gràcies a les tecnologies de la Mobilitat Intel·ligent Nissan. El nou JUKE inclou tota una sèrie d’aquestes tecnologies intel·ligents, incloent el sistema avançat d’assistència Nissan ProPILOT. Es tracta d’un primer pas cap a la conducció autònoma, ja que contribueix a alleujar l’estrés dels trajectes llargs i del trànsit intens en autopista mantenint automàticament el JUKE en el seu carril i mantenint una distància constant i segura respecte a altres cotxes.

Aquest model també inclou el control d’angle mort, tota una primícia per al segment de crossover compactes. Aquest sistema detecta si un vehicle no ha sigut detectat pel conductor en un carril adjacent i retorna el JUKE al seu carril, allunyant-lo del perill. L’avís de trànsit posterior també evita col·lisions en eixir marxa arrere d’aparcaments.

El Nissan JUKE avaluat era una versió N-Connecta amb volant a l’esquerra i motor DIG-T de 117 CV, encara que Euro NCAP ha confirmat que els resultats són vàlids per a tots els nous JUKE.

Marc Fioravanti, vicepresident de Planificació de Producte de Nissan Europa, ha comentat: «Estem molt orgullosos d’haver obtingut la major puntuació de seguretat d’Euro NCAP. L’ús de materials avançats, incloent l’acer d’alta resistència, i les tecnologies de la Mobilitat Intel·ligent Nissan ens permeten oferir una conducció divertida i àgil amb una protecció integral millorada».

Euro NCAP porta avaluant cotxes de manera independent des de 1997, i prova la majoria de models que salen a la venda sobre la base dels seus criteris en constant evolució. A més de provar la resistència física real dels cotxes en diverses col·lisions simulades, l’organització també prova i avalua les tecnologies de prevenció d’accidents.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací