La Vall d’Uixó i l’Alcora aborden un conveni de col·laboració i promoció turística

672

Actualitat Diària

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, han mantingut una reunió de treball per a abordar la col·laboració en els àmbits turístic, industrial i empresarial, amb l’objectiu de sumar esforços i crear sinergies positives per a tots dos municipis però també per a la província de Castelló.

“No podem tindre una mirada localista sinó global, teixint estratègies comunes que facen que impulsen l’economia i l’ocupació en el nostre territori”, ha indicat Baños. En aquest sentit, cal destacar que Falomir és també president del Pacte Territorial per l’Ús dels Municipis de la Ceràmica i Baños és presidenta del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa.

Falomir ha valorat la trobada amb l’alcaldessa com “molt productiu” i ha destacat la importància de treballar “braç a braç, creant sinergies i sumant accions en benefici dels veïns i veïnes de la Vall d’Uixó i l’Alcora”. En aquest sentit, ha afirmat que des de l’Ajuntament de l’Alcora “estem bolcats en impuls industrial i turístic del nostre municipi, amb la finalitat d’estimular l’economia local”

Un dels acords ha sigut l’articulació d’un conveni de col·laboració turística que vincule els Coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó amb la Real Fàbrica del Comte d’Aranda de l’Alcora. Baños ha destacat que “són experiències complementàries i compatibles, que podem potenciar per a promocionar-nos mútuament i també conjuntament”.

Sobre aquest tema, Falomir ha incidit en què “en aquests últims anys, estem treballant perquè la Real Fàbrica del Comte d’Aranda siga tot un referent turístic de la província com ja ho són els Coves de Sant Josep de la Vall”, en aquest sentit, l’alcalde alcorino ha posat en valor el “gran treball” realitzat per Baños i el seu equip.

Aquest conveni recollirà pautes per a l’intercanvi d’informació, així com per a realitzar paquets turístics conjunts “que facen que hi haja un flux de turistes entre tots dos municipis, sumant el potencial de dos destins que tenen potencial i que comparteixen públic objectiu i nínxol de mercat”, ha assenyalat l’alcaldessa de la Vall d’Uixó.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací