La Sant Silvestre de Vila-real compleix 10 edicions per a acomiadar l’any amb humor, esport i solidaritat

1039

Actualitat Diària

Esport, salut, solidaritat i diversió per a acomiadar l’any. La Sant Silvestre del Club Triatló Vila-real, la ‘cursa de la disfressa’, celebra enguany la seua desena edició, per a tancar el 2019 amb el millor humor. L’última prova del Circuit de Carreras Populares se celebrarà el 27 de desembre, per un circuit urbà de 5 quilòmetres, proves infantils complementàries i una vocació solidària.

Les carreres infantils arrancaran a les 19.00 hores des del carrer Major, en tres categories: Multiesport i prebenjamins (500 metres), benjamins (800 metres) i alevins i infantils (1.000 metres). La categoria absoluta prendrà el relleu a partir de les 20.00 hores, amb eixida des de l’avinguda de Pius XII i arribada a la plaça Major, després de recórrer cinc quilòmetres pels carrers del centre de la ciutat. Per a poder participar en la cursa és necessària la inscripció prèvia, bé presencialment als comerços col·laboradors (A1fsport, Pirovila, Farmàcia Llic. Cristobalina Vidal) o en línia a través dela web www.urbanrunningcastellon.com fins a la mitjanit del 25 de desembre.

La participació en la carrera absoluta està limitada a un miler de persones, amb un preu de 5 euros per participant (7 euros el mateix dia de la prova). En el cas de les infantils, la participació és lliure i gratuïta, encara que igualment serà necessària la inscripció prèvia.

L’organització ha previst trofeus per als tres millors corredors masculins i femenins de cadascuna de les categories, a més de premis a les tres millors disfresses de la carrera absoluta, tant individuals com col·lectives. Com a novetat, enguany s’introdueix el trofeu Cermer al corredor i a la corredora que passen primer per la plaça Major, als 900 metres d’iniciada la carrera.

Esport i humor es completen en aquesta desena Sant Silvestre amb una vocació solidària, ja que, a partir de les 17.30 hores i fins a les 20.00 hores, a la plaça Major hi haurà un punt de recollida d’aliments a benefici de l’associació Sant Vicent de Paül. Els aliments recollits es destinaran a cobrir les necessitats de més de 100 famílies de Vila-real. La col·laboració és voluntària, encara que en el cas de les carreres infantils serà necessari aportar o bé aliments o bé un donatiu d’1 euro, amb l’objectiu d’afavorir que els menors valoren la importància d’aquesta acció solidària.

“Com cada any, la Sant Silvestre de Vila-real està oberta a tot aquell que vulga passar-lo bé, practicar esport i tancar l’any de la manera més saludable i divertida”, assenyala el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, qui ha agraït l’esforç del Club Triatló Vila-real en l’organització de la prova. “No hi ha millor manera d’acomiadar el Circuit de Carreras Populares, que enguany ha comptat amb huit proves”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací