Martí destaca en la copa de Nadal de la Diputació la professionalitat dels funcionaris i el bon acolliment dispensat al nou equip de Govern

657

Actualitat Diària

 Hui s’ha celebrat en el Palau de les Aules la tradicional copa de Nadal amb els funcionaris a la qual han assistit diputats provincials dels quatre grups representats en la corporació provincial.

Durant la seua intervenció, el president José Martí, ha desitjat bones festes i un bon 2020 a tot el personal de la casa, al qual s’ha dirigit per a assenyalar que en els pocs mesos que porta al capdavant de la institució ha pogut comprovar “el molt que estimeu a la institució, l’alt nivell d’implicació en la bona marxa de la mateixa que mostreu”, així com la professionalitat existent entre les treballadores i els treballadors de la casa”. Ha acabat agraint “l’acolliment que ens heu donat als qui acabem d’arribar”.

Ha sigut un acte que, com tots els anys, s’ha celebrat a mig dia de hui en l’hall de la planta baixa del Palau Provincial. En aquesta ocasió, en la jornada d’ahir dijous, el president va voler celebrar un aperitiu similar en les noves dependències de la Diputació en l’avinguda Vall d’Uixó de Castelló, on igualment va desitjar unes bones festes als funcionaris que allí presten servei.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací