La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló arranca amb circ i dansa

556

Actualitat Diària

La Mostra comença aquest cap de setmana amb dansa i circ al carrer. La Regidoria de Cultura ha organitzat una edició de vora dues setmanes, amb una trentena d’espectacles musicals i teatrals per a tots els públics i amb l’actuació de La Habitación Roja com a cap de cartell de l’agenda musical.

«En aquesta Mostra d’Arts Escèniques, fem una aposta decidida pels professionals i per la cultura de kilòmetre zero amb totes les mesures de sanitàries, marcades per aforaments reduïts als múltiples escenaris», ha assegurat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edil ha destacat que «la Mostra és això, una mostra del que s’està fent a Castelló i al País Valencià a l’escena i musicalment i servirà per convertir la nostra ciutat en capital cultural en portar set estrenes teatrals i la presentació de nous discs de bandes».

La sisena edició de la Mostra compta amb 19 espectacles teatrals dividits ens dos caps de setmana. Les primeres actuacions tindran lloc del 15 al 18 d’octubre, repartides entre la plaça Hort dels Corders i el Passadís de les Arts. Hui obre la Mostra la companyia La troupe Malabó amb l’obra ‘ONÍRICUS’ (Hort dels Corders, 17.30 hores). La jornada continuará amb l’espectacle de l’IVC, ‘(R)MINDS’ (Passadís de les Arts, 19.30 hores).

Divendres, 16 d’octubre, la Mostra començarà amb un concert marcat pel ritme de Maluks (Passadís de les Arts, 18.30 hores). Tot seguit, serà el moment d’escoltar la música dels castellonencs Dandy Wolf (Passadís de les Arts, 20.30 hores). El teatre arribará de la mà de La Resistència i la seua obra ‘Pàtria, Patiment i Pataplump’ (Hort els Corders, 22.00 hores). Per finalitzar la jornada, actuarà la companyia Col·lectiu Frenètic amb l’espectacle elevat 10 metres d’altura ‘Save the temazo’ (Hort dels Corders, 23.00 hores).

Dissabte, 17 d’octubre, arribarà el moment més esperat de la Mostra per als i les amants de la música amb l’actuació del cap de cartell del festival: La Habitación Roja. El grup valencià celebra el seu 25 aniversari amb una gira que tindrà una parada en el Passadís de les Arts, a les 22.00 hores. A més, hi ha altres actuacions musicals durant el cap de setmana com Novio Caballo (Passadís de les Arts, 19.30 hores) o Versonautas (Templet del Parc Ribalta, 18.30 hores).

La Mostra tancarà diumenge aquest primer tast de la seua ambiciosa proposta amb les actuacions de Maria Ándrés amb ‘Frágil’ (Hort dels Corders, 11.30 hores) i Subcielo Danza Aérea amb ‘Célula’ (Plaça de l’Auditori, 12.30 hores). De vesprada, Visitants interpretaran ‘Maletes de Terra’ (Passadís de les Arts, 19.30 hores) i Subcielo Danza Aérea tornarà a la Plaça de l’Auditori amb ‘Célula’ (19.00 hores).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací