Nissan Juke, més connectat gràcies amb la wifi integrada

494

Actualitat Diària

Gràcies a la seva agilitat i prestacions, el nou Nissan JUKE té molts atributs per a tenir tenir als ocupants entretinguts i al conductor informat. De fet, el Nissan Juke ha experimentat un creixement del 101% en el mercat espanyol el mes de setembre el que confirma la bona arrencada i el bon acolliment d’aquest model per part dels consumidors espanyols.

El nou Juke ofereix una alternativa per a tenir als passatgers entretinguts també, gràcies a la connexió Wi-Fi integrada que és capaç de connectar fins a 7 equips a una ràpida i fiable xarxa mòbil. La connexió Wi-Fi forma part de les més avançades tecnologies incorporades als vehicles Nissan sota el paraigua de la Mobilitat Intel·ligent Nissan (NIM), que converteixen al JUKE en el Nissan més connectat de la història. La connexió es realitza d’una forma segura directament a través de la pantalla de 8” del sistema d’entreteniment a bord, compatible amb Apple CarPlay® i Android Acte, o de manera remota a través de l’app NissanConnect Services.

Els aparells es connecten d’una manera segura cada vegada que el cotxe arrenca, fent el procediment molt més senzill i còmode que haver d’habilitar el mòbil com a encaminador, cada vegada que ens volem connectar durant el viatge. És perfecte, per exemple, perquè els nens puguin entretenir-se veient pel·lícules o fins i tot jugar online entre ells, durant els llargs viatges o a per a aquells professionals que necessiten estar amb els seus equips portàtils connectats en tot moment.

L’encaminador Wi-Fi del Nou Nissan JUKE està integrat dins del vehicle, amb el que mai més t’hauràs de preocupar perquè la bateria del teu mòbil es consumeixi a la mateixa velocitat que creixen les dades utilitzades pels equips connectats durant el viatge. A més, com utilitza una antena externa, garanteix la millor cobertura de xarxa a cada moment.

I per a assegurar la millor cobertura de xarxa i la major velocitat de connexió, Nissan ha format equip amb Orange de llarg a llarg de 15 països d’Europa, oferint paquets de dades als clients en funció de les seves necessitats. Diferents proves realitzades a Espanya han demostrat que la xarxa Orange és la més ràpida i fiable en ciutats i en les principals artèries de comunicació del país.

La gran cobertura paneuropea d’Orange garanteix que els usuaris del JUKE podran utilitzar els seus paquets de dades en 15 països i el roaming en altres 28. Els conductors del JUKE tindran a la seva disposició diferents paquets de 2GB, 5GB, 10GB o fins i tot 50GB per a satisfer les necessitats dels gamers i devoradors de vídeos més petits de la família.

Encara que el nou JUKE és el primer model de la gamma a incorporar la connexió Wi-fi abordo, aquesta anirà expandint-se gradualment a la resta de vehicles de la família Nissan. A més d’oferir entreteniment i confort a bord, aquesta tecnologia jugarà un paper fonamental en el desenvolupament i implementació de la conducció autònoma.

El nou JUKE també permet l’accés a la navegació a través de TomTom Maps amb la funció Live Traffic que informa online de les incidències sobre la ruta, mentre que la compatibilitat amb l’assistent de Google permet al conductor introduir el destí mitjançant ordres vocals dictades al seu telèfon intel·ligent.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací