Juan Carlos Fulgencio, nou coordinador dels Rodalia de la Comunitat

605

Actualitat Diària

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha nomenat com a nou coordinador de Rodalia a la Comunitat Valenciana a Juan Carlos Fulgencio.

Amb aquest nomenament, el ministre compleix amb el compromís adoptat per al reforç de la gestió integral de la Rodalia a la Comunitat Valenciana i, amb això, es dóna un impuls a la coordinació que permeti avançar en el desenvolupament de les actuacions que ja estan en fase d’execució, licitació de les obres, de projecte o planificació en aquest territori.

Juan Carlos Fulgencio Tejedor és coneixedor de la situació actual de la Rodalia a la Comunitat Valenciana atès que, actualment, és el Responsable de Relacions Institucionals de Renfe a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, Empresa Pública Estatal en la qual va ingressar en plantilla el mes de setembre passat. A més, Fulgencio ha estat delegat del Govern en aquesta Comunitat Autònoma fins el mes de febrer passat

Des de la seva nova comesa, coordinarà a les empreses estatals d’Adif i Renfe per al desenvolupament de les actuacions que Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) realitza per a la millora de la Rodalia ferroviària a la Comunitat Valenciana.

El Departament ve desenvolupant sobre aquest tema un conjunt d’actuacions incloses en el Pla de Rodalia a la Comunitat Valenciana, impulsades en la seva gran majoria en aquesta etapa de govern i que es troben en diferents fases de desenvolupament. Per a això, Adif està mobilitzant inversions per import de més de 750 milions d’euros i Renfe porta executats més de 51 milions d’euros del Pla i té previst acabar l’any superant els 65 milions d’euros.

Fulgencio, funcionari de carrera i nou coordinador de Rodalia a la Comunitat Valenciana és Electrònic Industrial, Llicenciat en Dret i Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací