La Llosa aprova una moció, presentada pel PP i PSOE, per donar suport al sector taurí enfront de la Covid-19

618

Entre les mesures es troba la supressió de les quotes d’autònoms i crear una línia d’ajudes directes

Actualitat Diària

El ple de l’Ajuntament de La Llosa ha aprovat una moció, presentada pel PP i el PSOE, per al suport del sector taurí a la Comunitat Valenciana a causa de la pandèmia de Covid-19.

Així, es demana al Govern Central la supressió o devolució de les quotes d’autònoms des de l’inici de l’Estat d’Alarma fins que finalitzen les limitacions a les celebracions taurines i que el sector del bou estiga inclòs en totes les mesures genèriques que el Ministeri de Cultura adopte en suport al sector.

Al Consell, se li insta a aprovar un Pla de Recuperació i promoció del sector Taurí Valencià que permeta la supervivència de les ramaderies de bous braus de la Comunitat i a que cree una línia d’ajudes per a l’alimentació del bestiar i la seua atenció sanitària.

Quant a la Diputació de Castelló, se li demana que destine la inversió de la convocatòria 2020 de subvencions per a la realització d’activitats taurines, en aquells casos en què les associacions renuncien a organitzar els actes previstos, a crear una línia d’ajudes directes per al sector ramader de la província.

Aquestes peticions deriven de les pèrdues econòmiques a les quals s’enfronten els ramaders provincials a causa de la pandèmia de Covid-19 i la suspensió de diversos festejos taurins a la província, com els ‘bous al carrer’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací