Benlloch alerta de “conductes irresponsables” i manté la no obertura de la piscina del Termet per a famílies

593

Vila-real no resgitra cap infectat per coronavirus des de fa més de 20 dies

Rafa Mezquita/Actualitat Diàrià

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha demanat “responsabilitat individual” davant la possibilitat de contagis perquè “el virus segueix aquí” i “estic veient moltes conductes irresponsables”.

De fet, ha indicat que la localitat seguirà encara amb una desescalada “lenta” per a evitar possibles rebrots i perquè continuen les bones dades de contagis. La localitat no resgitra cap infectat per coronavirus des de fa més de 20 dies.

D’aquesta manera, el consistori ha decidit no obrir la piscina del Termet a familías, perquè “és impossible controlar-lo si no es marca un aforament”. A més, Benlloch assegura que “a l’ésser una de les millors de la província, molta gent de la comarca vindria a la nostra perquè en el 80% dels pobles de Castelló no les han obert i és on es fa vida social”, ha insistit.

Sobre el rebrot que es va originar la nit de Sant Joan en el barri de Sant Lorenzo de Castelló amb participació d’algunes famílies de Vila-real, l’alcalde insisteix que les reunions de moltes persones haurien d’evitar-se, però apel·la de nou a la responsabilitat “de cadascun”: “Jo tinc unes noces a la fi de mes i és difícil organitzar a les cent persones que assistiran, però els nuvis han lliurat unes polseres de colors per a diferenciar als grups que acudim i evitar concentracions”, ha posat com a exemple.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací