La Generalitat insta els alcaldes de zones turístiques a extremar la vigilància

390

Actualitat Diària

La Generalitat instarà aquest dimecres als alcaldes i alcaldesses dels munici-pios turístics i de les capitals de província de la Comunitat Valenciana a extremar les mesures control i vigilància perquè el pròxim cap de setmana es compleixin les mesures de seguretat sanitària davant la COVID-19.

Així s’ha decidit en la reunió de coordinació de seguretat que ha presidi-do aquest dilluns el president de la Generalitat, Ximo Puig, i en la qual han parti-cipado responsables de la Delegació del Govern en la Comunitat València-na, dels diferents cossos i forces de seguretat de l’Estat, de Emergen-cias i Protecció Civil i Policia de la Generalitat, així com el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro.

Durant la trobada, el president ha agraït a les forces armades i fuer-zas i cossos de seguretat el treball que han exercit durant tot aquest període “perquè, gràcies a la seva col·laboració, lleialtat i la professionalitat, s’han aconseguit aconseguit aquests bons resultats”.

En declaracions al final de la reunió la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha mostrat la preocupació de la Generalitat davant el pròxim cap de setmana, el primer sense perimetración, i ha recordat que tots els i les visitants són benvinguts en la Comunitat Va-lenciana, “però han de complir les normes”.

Gabriela Bravo ha explicat que la Conselleria instarà els municipis va-lencianos a convocar les seves juntes locals de seguretat per a coordinar amb les policies locals, en aquells llocs on cada ajuntament prevegi la nece-sidad de reforçar la vigilància i augmentar els controls d’aforament, el cumpli-esmento de les mesures sanitàries contra el coronavirus.

“L’actuació de la Policia Local en coordinació amb la resta de forces de seguretat és essencial en aquesta labor de prevenció i control per a poder continuar avançant fins que el COVID-19 desaparegui”, ha remarcat Bravo.

La titular de Justícia i Interior ha agraït a la ciutadania valenciana el bon comportament que ha tingut fins a l’actualitat i que ha permès que durant les últimes setmanes la Comunitat sigui l’autonomia amb una menor incidència acumulada. Bravo s’ha referit especialment a les persones jó-venes, als qui ha demanat que continuïn comportant-se amb responsabilitat, especialment de cara el cap de setmana.

A més de reforçar els controls de les mesures de seguretat sanitària per part dels diferents ajuntaments, per les diferents forces i cossos des-guridad, el 112 de la Comunitat Valenciana augmentarà el personal de sala per a poder atendre la demanda de crides que puguin produir-se per l’augment de la mobilitat ciutadana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací