La Fira Tecnològica d’Associacions dóna a conèixer a l’ESTCE de l’UJI diversos projectes tecnològics universitaris

733

Actualitat Diària

Les associacions de la Universitat Jaume I La Plantilla Disseny, UJI Game Experience, UJI Motorsport, UJI Electric Racing Team, EngiOn i Hackerspace Castellón organitzen els dies 10 i 11 de desembre la Fira Tecnològica d’Associacions al vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE).

La fira constarà de diversos estands en els quals es donaran a conèixer aquestes entitats i els projectes que realitzen. Impressió 3D, simuladors de conducció, videojocs o robots de competició seran algunes de les temàtiques que s’abordaran a través d’activitats i exposicions. A més, els visitants tindran l’oportunitat de participar en els desafiaments temàtics que proposen les diferents associacions. Cal destacar que a la fira també estarà present el projecte UJI#LAB impulsat des del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de l’UJI, Espaitec, que permetrà a l’estudiantat desenvolupar els seus prototips.

La Plantilla Disseny és una associació que acosta el món del disseny a l’estudiantat amb l’objectiu de complementar la formació universitària i millorar les seues competències. UJI Game Experience promou la cultura dels videojocs i organitza macroesdeveniments d’informàtica coneguts com LAN parties per tota la província. UJI Electric Racing Team i UJI Motorsport són dos equips d’estudiants que treballen per a construir una motocicleta elèctrica i un monoplaça, respectivament, per a competir amb altres universitats en MotoStudent i Formula Student. EngiOn és una associació dedicada a desenvolupar projectes de caràcter tecnològic i a participar en competicions de robòtica per tot el territori nacional. Finalment, Hackerspace Castellón intenta apropar la ciència i la tecnologia a la societat i promou l’ús del programari i maquinari lliure.

L’esdeveniment està impulsat pel Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social i compta amb el suport de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i Espaitec.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací