La Diputació de Castelló posa en marxa un nou curs d’especialització ceràmica

469

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló aposta per la formació de qualitat com a element clau per al desenvolupament futur del sector tauleller provincial amb el copatrocini, junt a una desena d’entitats més, del nou postgrau d’expert en processat de materials ceràmics. Aquest curs, que ve a ampliar l’oferta acadèmica de la FUE-Universitat Jaume I ha començat a caminar hui mateix amb l’inici de l’ensenyament. El postgrau estarà format per 300 hores d’aprenentatge teòric i pràctic -impartit per professionals de prestigi- que es completaran amb estades en empreses.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, els quals han assistit aquest matí a l’acte de presentació d’aquest curs, han coincidit en celebrar la posada en marxa de propostes que ajuden a satisfer l’escasa oferta formativa especialitzada en el camp de la ceràmica. Per a Martí, la formació és el camí cap a l’excel·lència, “pel que és una via que hem d’explotar si volem seguir creixent i sent competitius”.

L’objectiu d’aquest curs propi no és un altre que formar personal expert capaç de contribuir a l’avanç tecnològic de la indústria ceràmica. Davant això, el diputat Ximo Huguet ha afegit: “Si som capaços d’unir el talent dels nostres professionals i els últims coneixement en matèria d’innovació arribarem a fer coses molt grans”.

La col·laboració provincial es concretarà en un conveni signat pel qual la Diputació Provincial transferirà la quantitat de 5.000 euros per a sostindre despeses de funcionament del propi curs. “És una inversió de futur”, ha afegit Martí.

La resta d’entitats col·laboradores i patrocinadores són ANFFECC, ASEBEC, ASCER Vidres, Vernís, Esmalglass-ITACA, Macer, EFI, Pamesa, Porcelanosa y Colorobbia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací