La Ciutat de les Arts i les Ciències encén la seva il·luminació especial de Nadal

827

Actualitat Diària

El color vermell ja és protagonista en la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’encesa de Nadal, un enllumenat amb detalls en els accessos, llums i estrelles en el Umbracle, Museu dels Ciències i Hemisfèric.

La programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà el divendres 18 de desembre amb l’obertura del mercat en el Passeig d’Arcbotants, una promoció en les entrades al Museu i Hemisfèric i sessions gratuïtes de ‘Ciència a Escena’ en l’exterior del Museu dels Ciències on també se celebraran contacontes nadalencs.

El mercat nadalenc comptarà amb llocs d’artesania, foodstrucks, el ‘Racó solidari’ on diferents ONG donaran a conèixer la seva labor social, un pessebre vivent, exhibició d’oficis tradicionals (luthier, vidriero, ceramista, fuster, entre altres) i ludoteca musical.

A més estaran Papà Noel i els emissaris reals per a la recollida de cartes. També s’han programat espectacles de titelles i diversos tallers participatius infantils de manualitats amb temàtica nadalenca.
Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o foodtrucks del mercat ambulant de Nadal es podrà adquirir una entrada única al Museu o al Hemisfèric al preu de 5 euros.

Totes les activitats lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenvolupen a l’aire lliure en cadascun dels espais reservats per a això. L’accés i sortida del mercadito estarà controlat de manera automàtica per a conèixer l’aforament del mateix a cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que es manté la distància interpersonal de seguretat.

Des del dissabte 19 de desembre fins al dimecres 6 de gener, en l’entrada oest del Museu dels Ciències, en els exteriors, es realitzaran diverses sessions de ‘La Ciència a Escena’ al llarg del dia. També s’han programat ‘Contacontes nadalencs’ amb els personatges dels contes populars que posaran amb el públic per a tenir les fotos nadalenques més divertides.

Concurso ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències’

A més, com tots els anys, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat el concurs de dibuix nadalenc destinat a estudiants de primària de la Comunitat Valenciana, sota el lema ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències’. Entre els nou dibuixos guanyadors se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Ja han arribat més de 300 treballs i encara hi ha temps per a participar fins al 10 de desembre; el pròxim 14 de desembre es comunicaran els guanyadors i guanyadores. Poden participar estudiants que cursin Primària i la participació en el concurs es podrà realitzar per curs i/o aula (cada treball haurà de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor/ra encarregat, i d’o la participant i el curs al qual pertany) o individual (qualsevol participant pot presentar, de manera individual un treball. En el revers ha de figurar el nom, data de naixement, adreça personal, telèfon de contacte, col·legi i curs al qual pertany).

Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1r i 2n de Primària; 3r i 4t de primària i 5è i 6è de primària. Cadascun dels premiats guanyarà tres entrades del Museu dels Ciències, tres entrades del Hemisfèric i tres entrades del Oceanogràfic. El jurat el conformarà personal del departament de Màrqueting i del departament de Disseny de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací