Such: “Les obres realitzades al Castell de Dénia augmenten el patrimoni cultural”

445

Actualitat Diària

El director general d’Administració Local, Toni Such, acompanyat per l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha visitat el Castell de Dénia per a comprovar l’estat de les millores realitzades a l’el Verger Alt i Baluard Oriental amb càrrec al Programa Operatiu del fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

El director d’Administració Local ha indicat que la inversió realitzada en la restauració ascendeix a 187.942 euros amb càrrec al Programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder de la Unió Europea gestionat per la Generalitat. “Aquesta actuació demostra la ferma aposta per la recuperació del Patrimoni Cultural de Dénia”, ha afirmat Such. L’import de les actuacions realitzades a la Marina Alta ha ascendit a 1.101.955 euros.

El director d’Administració Local ha explicat que, amb la conclusió d’aquestes obres, “es dóna per tancada una etapa”, encara que “tindrà continuïtat en el futur perquè la pròxima convocatòria possibilitarà que els municipis tinguin accés a més fons per a recuperar el seu patrimoni”.

D’altra banda, Such ha recordat que Dénia ha rebut 281,950 euros del Fons de Cooperació Municipal, que permet transferir fons als municipis per a la seva lliure disposició.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací