La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició de ‘Passaport a l’Espai’

679

Actualitat Diària

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (AQUESTA), presenta per setè any consecutiu la iniciativa ‘Passaport a l’Espai’, coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de l’Espai.

El ‘Passaport a l’Espai’ té com a objectiu despertar l’interès per l’astronomia i les ciències de l’espai. El públic gaudeix i aprèn realitzant diferents activitats en família, que estan recomanades, especialment, a partir dels 6 anys.

En aquesta nova edició, les persones participants poden activar el seu passaport digital (consultar aquí) per a anar emplenat les activitats d’astronomia que organitza la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Les projeccions del Hemisfèric, el Simulador Espacial i la visita guiada a l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni’, en el Museu dels Ciències, a més de les conferències de divulgació d’astronomia i la visita al ‘Jardí d’Astronomia’, en el Umbracle, són algunes de les activitats proposades.

La manera de participar és fer una foto al tiquet de compra, enviant-la al correu pasaportealespacio@cac.es. En el cas del ‘Jardí d’Astronomia’, un espai de lliure accés, a les persones participants se’ls convida a compartir en xarxes socials la foto d’un dels mòduls citant els comptes oficials de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’etiqueta #PasaportealEspacio.

El termini per a lliurar el passaport finalitza el 21 de maig de 2021; les persones menors d’11 anys han d’emplenar, almenys, 4 encunys i els majors d’11 anys un total de 5 activitats.

Després d’emplenar el passaport amb les proves validades, entre el conjunt de participants se celebra un sorteig i poden guanyar-se visites a les instal·lacions de l’Agència Espacial Europea i de la NASA, a Madrid, i a l’Observatori Astronòmic d’Aras de los Olmos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací