Desenes d’onders s’inscriuen per a la Jura de bandera per a personal civil del 16 de maig

982

Es tracta d’un solemne i multitudinari acte que reunirà 500 participants i centenars de convidats en la plaça del Pla el mes vinent

Actualitat Diària

Carmina Ballester, alcaldessa d’Onda, ha rebut la visita del comandant militar de València i Castelló, el general Miguel Ángel Guil, i del subdelegat de Defensa a Castelló, Javier Ferrer, per a arrancar amb els preparatius de la Jura de bandera per a personal civil que tindrà lloc a Onda el pròxim 16 de maig. Després d’habilitar-se les inscripcions la setmana passada, hui dia ja s’han registrat desenes de sol·licituds per a participar en la jura.

Es tracta d’un solemne i multitudinari acte que reunirà 500 jurandos i centenars de convidats en la plaça del Pla en el qual els onders i visitants podran reafirmar el seu compromís amb Espanya i mostrar el seu suport a les forces armades. Cal recordar que l’alcaldessa, Carmina Ballester, va sol·licitar al Ministeri acollir la pròxima jura de bandera a Onda i així se li ha concedit.

Els interessats a participar en la jura de bandera han d’emplenar un formulari que trobaran en la web del Ministeri de Defensa i remetre’l al correu electrònic juraonda@mde.es, acompanyat d’una fotocòpia del DNI. Així mateix, també poden presentar la documentació de manera presencial en el propi Ajuntament d’Onda. Cada jurant rebrà dues invitacions per a acompanyants.

“Serà un honor actuar com a amfitrions d’aquest emotiu acte per a reafirmar el compromís dels onders i els castellonencs amb Espanya”, ha apuntat la primera edil.

Cal recordar que el personal civil i militar que jure bandera es compromet a guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat, amb lleialtat al Rei, així com a contribuir al bé comú i donar suport a la seguretat i la defensa d’Espanya.

Els requisits necessaris per a poder jurar bandera passen per tindre la nacionalitat espanyola, haver complit els 18 anys i no haver sigut declarat incapaç per sentència jurídica ferma.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací