Tírig acull una jornada sobre turisme rural a l’Alt Maestrat al Museu de la Valltorta

864
TIRIG-7

Actualitat Diària

El Museu de la Valltorta va acollir ahir la jornada-debat “El turisme Rural Alt Maestrat, passat, present i futur” en la qual van participar, entre d’altres, l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, i la directora del Museu, Pilar Vidal. També van assistir diferents tècnics de turisme, AODL, propietaris d’allotjaments rurals i empreses turístiques de la província de Castelló.

Des de l’organització han valorat molt positivament la jornada “estem molt satisfets per la participació de la gent, un públic receptor a la vegada que actiu i participatiu”.

La primera activitat del dia va consistir en la taula redona “Una aproximació al turisme rural des del territori” en la qual van participar José Sales i Paco Llopis de Turistrat, Oddete Calvo de Turisme Rural Art Rustic i Antonio Sancho Tena de la cooperativa Rural Enries.

Seguidament, els professors de l’UJI Juan Bautista Ferreres i Rosa Rodríguez Artola van realitzar l’activitat “Dinàmiques actuals del turisme rural”. La directora del Museu, Pilar Vidal, també va aportar la seua visió a la jornada a través de la ponència “El Museu de la Valltorta, una oferta complementària al turisme rural del Maestrat”. La jornada va finalitzar amb un debat i extracció de conclusions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací